ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΑΥΤΙΟΥ

Μάθετε πως επιτυγχάνεται η γρήγορη επούλωση. Υποχρεωτικά πρέπει να καθαρίζετε δύο φορές ημερησίως με σαπούνι υγρό και νερό ή με μαντηλάκια καθαρισμού Blomdahl. Σε περίπτωση που είναι ακόμα υγρό αφού καθαριστεί, τότε σκουπίζετε με q-tip ή κάτι παρεμφερές. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγγίζετε ούτε το κόσμημα αλλά ούτε τη τρύπα όσο αυτή επουλώνεται. Δεν χρειάζεται να στρίβετε το σκουλαρίκι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα όπως τα ρούχα, η λακ των μαλλιών ή ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει μόλυνση ή ερεθισμό.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, αφού η πληγή επουλωθεί μπορείτε πλέον να βγάλετε το ειδικό σκουλαρίκι επούλωσης και να φορέσετε ένα άλλο κόσμημα. Στη πραγματικότητα, χρειάζεται ένας ολόκληρος χρόνος μέχρι να γίνει πλήρης επούλωση και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα. 

Η Blomdahl έχει φτιάξει ειδικά σκουλαρίκια για την καλύτερη διατήρηση της μύτης, του αυτιού, αλλά και του αφαλού. Για παράδειγμα το τρύπημα του αυτιού, η πεταλούδα πάντα βρίσκεται στην άκρη του καρφιού του σκουλαρικιού καλύπτοντας έτσι την αιχμηρή άκρη του, αλλά και επιτρέποντας έτσι στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα γύρω απ’ την πληγή. Εμπιστευθείτε τα μαντηλάκια Blomdahl που διαθέτει σε εσάς η εταιρία μας για σωστό καθαρισμό.

Εάν έχετε τρυπήσει τα αυτιά σας με το σύστημα τρυπήματος της Blomdahl Medical, θα παραλάβετε γραπτώς οδηγίες για το πώς να φροντίσετε την πληγή. Αυτές οι συμβουλές έχουν προκύψει κατόπιν διαβουλεύσεων με ιατρικούς συμβούλους που συνεργάζεται η εταιρία μας. Τρεις είναι οι λέξεις για σωστή επούλωση: καθαρό, στεγνό και να αερίζεται. Είναι αυτονόητο πως δεν θα πρέπει να ακουμπάτε με τα χέρια σας τη τρύπα.

Διαβάστε εδώ οδηγίες φροντίδας