ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΙ

Το σκουλαρίκι διάτρησης που χρησιμοποιούμε για το αυτί έχει κατασκευαστεί από Medical Plastic, χειρουργικό ράμμα με 0% νικέλιο που προστατεύει από τυχόν αλλεργίες και είναι φιλικό ως προς το δέρμα. Εγγυώμαστε πως δεν εκτίθεστε σε νικέλιο και το συνιστάμε τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Σας δίνεται βέβαια η ευκαιρία να διαλέξετε και το τιτάνιο, που είναι ιατρικών προδιαγραφών και η επιμετάλλωσή του γίνεται μόνο στο μέρος του κοσμήματος που δεν εφάπτεται με το δέρμα. Για να αποφύγετε τον αυξημένο κίνδυνο αλλεργίας κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, είναι σημαντικό να κάνετε χρήση κοσμημάτων καλής ποιότητας.

Εμείς εδώ, κατασκευάζουμε κοσμήματα φιλικά για το δέρμα. Μικρά και λαμπερά, από πέτρες Swarovski. Επειδή η επιθυμία των παιδιών για τρύπες στα αυτιά όλο και αυξάνονται, η εταιρία μας σχεδίασε σκουλαρίκια από Medical plastic που ζυγίζουν κατά το ένα πέμπτο λιγότερο από ατσάλινα σκουλαρίκια και κυκλοφορούν σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

Βρείτε επίσης στην Blomdahl σκουλαρίκια διάτρησης φτιαγμένα από τιτάνιο, ένα μέταλλο φιλικό προς το δέρμα. Το φυσικό και ομοιογενές τιτάνιο ιατρικών προδιαγραφών εξασφαλίζει την αποφυγή αλλεργιών. Θα βρείτε σκουλαρίκια μόνο από τιτάνιο, καθώς και επίχρυσα ή επάργυρα. Το επαργυρωμένο τιτάνιο επικαλύπτεται με το εξαιρετικά μοναδικό ρόδιο. Το επιχρυσωμένο Τιτάνιο είναι με 18K χρυσό.

Τα κουμπώματα ασφαλείας είναι τοποθετημένα στα άκρα των καρφιών του σκουλαρικιού και έτσι διασφαλίζεται ότι ο αέρας θα κυκλοφορεί γύρω από τη τρύπα, βοηθώντας την ταχύτερη και υγιή επούλωση της πληγής. Το κούμπωμα ασφαλείας τοποθετείται στην αιχμηρή μεριά του καρφιού με μορφή κάψας για να μην ενοχλεί ή να είναι επιβλαβές για το δέρμα πίσω από το αυτί. Όλα τα διαπεραστικά σκουλαρίκια είναι πιο χοντρά από τα κανονικά σκουλαρίκια με διάμετρο 1.3mm. Τα σκουλαρίκια τέτοιου τύπου είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά μήκη.

Η αλλεργία είναι πιθανόν να εμφανιστεί ανεξαρτήτως στιγμής. Εάν χρησιμοποιήσετε λάθος υλικό στο τρύπημα μπορεί να γίνετε ευάλωτοι. Χρησιμοποιώντας Medical Plastic, ράμματα χειρουργείου και pure titanium κατά αποκλειστικότητα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.