ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

Η Blomdahl Medical, σχεδιάζει και κατασκευάζει φιλικά προς το δέρμα κοσμήματα και συστήματα για την διάτρηση του αυτιού και της μύτης

“Η ομορφιά θέλει θυσίες” είναι μάλλον υπερβολική έννοια. Γιατί να πρέπει να κινδυνεύσει η υγεία σας για χάρη της ομορφιά;

“Η ομορφιά θέλει θυσίες” είναι μάλλον υπερβολική έννοια. Γιατί να πρέπει να κινδυνεύσει η υγεία σας για χάρη της ομορφιά; Όλοι θα πρέπει να μπορούν να φορούν όμορφα κοσμήματα χωρίς να ανησυχούν! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα κοσμήματα μας θα είναι πάντα όμορφα και ασφαλή.

Η κατασκευή όμορφων κοσμημάτων είναι μια πολύπλοκη τέχνη, όταν αυτό γίνεται με γνώμονα την υγεία είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Οι καινοτομίες της Blomdahl τους προήλθαν εν μέρει από την ενασχόληση με την ιατρική τεχνολογία και εν μέρει από τις δυο σημαντικές ιατρικές ανησυχίες της εποχής, την αλλεργία στο νικέλιο και το HIV.

Αλλά η αλλεργία του νικελίου δεν ήταν ο μόνος κίνδυνος που αντιμετώπιζαν όσοι ήθελαν να τρυπήσουν τα αυτιά τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Ο Lars και ο Karl βρήκαν σημαντικά μειονεκτήματα στις υπάρχουσες τεχνικές διάτρησης αυτιών και διαπίστωσαν ότι θα πρέπει να υπάρξει ένας τρόπος αποφυγής της εξάπλωσης λοιμώξεων που μεταδίδονται με το αίμα, όπως ο ιός HIV και ηπατίτιδας Β.

Χρησιμοποιώντας ως πρότυπο την ιατρική βιομηχανία, ήρθαμε να αναπτύξουμε μια νέα, ασφαλή και υγιεινή τεχνική διάτρησης αυτιών, Blomdahl Medical Ear Piercing.

H Blomdahl ήταν η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που χρησιμοποίησε αποστειρωμένη κασέτα μιας χρήσης που περιέχει αποστειρωμένο σκουλαρίκι αλλά και κούμπωμα.

Είμαστε πάντα δημιουργικοί και φροντίζουμε να μένουμε πολύ μπροστά από την εποχή. Μερικές φορές ακόμη και λίγο πιο μπροστά , λέει ο Karl.

Αν είστε ήδη πελάτης χονδρικής, κάνετε login με τους κωδικούς χονδρικής. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μας.