myth1

ΤΡΥΠΗΜΑ ΜΥΤΗΣ - Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ

Χρησιμοποιούμε αποστειρωμένα προϊόντα μιας χρήσης, το τρύπημα της μύτης γίνεται με αποστειρωμένα κοσμήματα διάτρησης που βρίσκεται μέσα σε αποστειρωμένη κασέτα μιας χρήσης. Αυτό το κόσμημα  έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη διάτρηση της μύτης γι' αυτό έχει ένα στρογγυλεμένο σχήμα. Τα μέρη με τα οποία έρχεστε σε επαφή, βρίσκονται μέσα στην αποστειρωμένη συσκευασία

stavros
myth2
no-allergy-eng

Φιλικά προς το δέρμα υλικά-ακόμα και για άτομα με αλλεργία

Τα σκουλαρίκια τρυπήματος κατασκευάζονται υπό την καθοδήγηση δερματολόγων και είναι κατάλληλα για όλους , ακόμα και αν κάποιος έχει αλλεργία .  το σκουλαρίκι διάτρησης που μπορείτε να επιλέξετε μπορεί να είναι είτε από medical plastic (χειρουργικό ράμμα) είτε από ιατρικό φυσικό τιτάνιο. Η επίστρωση εφαρμόζεται μόνο στα τμήματα του κοσμήματος που δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ

Το κόσμημα διάτρησης της Blomdahl δεν είναι όπως το συνηθισμένο κόσμημα μύτης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει τη διαδικασία επούλωσης με διάφορους τρόπους.

nashaltagning3_vh_03

Μυτερή άκρη σε σχήμα ελιάς - πιο υγιεινό

Τα κοσμήματα διάτρησης της μύτης είναι ελαφριά και έχουν στρογγυλεμένα σχήματα. Για λόγους υγιεινής, δεν υπάρχει πεταλούδα στο εσωτερικό της μύτης. Αντ ΄ αυτού, το κόσμημα διάτρησης έχει μια αιχμηρή άκρη σε σχήμα ελιάς το οποίο συμβάλλει στο να μένει στην θέση του κατά τη διάρκεια της περιόδου επούλωσης.

myth4
myth3

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ

Πριν κάνετε το τρύπημα της μύτης , θα πρέπει να έχετε παραλάβει γραπτώς τις οδηγίες φροντίδας και ότι αποδέχεστε τους όρους που αναφέρονται.

Οι όροι ειναι οι εξης:

  • Είμαι ενήλικας. Απαιτείται η συγκατάθεση Γόνεα/Κηδεμόνα εάν είναι ανήλικος ο πελάτης.
  • Είμαι/ο ανήλικας είναι καλά στην υγεία του και δεν πάσχει απο οποιαδήποτε ασθένεια που να του συνιστά να απέχει απ’ το τρύπημα της μύτης.
  • Το κόσμημα τρυπήματος μύτης απ’ της Blomdahl έχει διαμορφωθεί με την καθοδήγηση ειδικών δερματολόγων, ώστε να είναι κατάλληλο για όλους, ακόμα και για άτομα με αλλεργία στο νικέλιο. Το κόσμημα τρυπήματος μύτης έχει κατασκευαστεί από επιλεγμένο καθαρό τιτάνιο ιατρικών προδιαγραφών. Η επιμετάλλωση είναι μόνο στα μέρη που δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα. Το κόσμημα μύτης έχει σχεδιαστεί για την καλύτερη επούλωση.
nashaltagning4_vh_03

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ - ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ

1. Ποτέ μην ακουμπάτε το κόσμημα της μύτης με άπλυτα χέρια. Μην πειράζετε την μύτη σας.

2. Καθαρίστε την νέα σας τρύπα στην μύτη εξωτερικά δύο φορές την ημέρα. Μην βγάζετε το κόσμημα κατά την διάρκεια του καθαρισμού.

  • Όταν κάνετε μπάνιο/λούζετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε υγρό σαπούνι και καθαρό τρεχούμενο νερό. Στεγνώστε με ένα Kleenex ή Q-tip.
  • Συμπληρωματικός καθαρισμός γίνεται με τα μαντηλάκια καθαρισμού της Blomdahl Piercing Aftercare, τα οποία είναι φιλικά προς το δέρμα. Τα μαντηλάκια σου επιτρέπουν να καθαρίζεις ανάμεσα στο δέρμα και το σκουλαρίκι, απ’ την εξωτερική πλευρά της μύτης. Αφήστε να στεγνώσει με τον αέρα. Χρησιμοποιήστε ένα μαντηλάκι καθαρισμού κάθε φορά.
    1. Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή της νέας τρύπας στη μύτη παραμένει πάντα καθαρή, στεγνή και αερίζεται συνέχεια.
nashaltagning4_vh_06

4. Καλύψτε τη μύτη σας κατά την εφαρμογή make up,σπρέι, άρωμα, κ.α .

5. Το κόσμημα της μύτης δεν έχει κούμπωμα απ’ την εσωτερική πλευρά της μύτης, πάρα μόνο το τελείωμα του κοσμήματος σε σχήμα ελιάς για να εμποδίζει να βγαίνει εύκολα το κόσμημα κατά την διάρκεια την επούλωσης. Ανάλογα με το πρήξιμο της μύτης στην εσωτερική πλευρά, το κόσμημα μπορεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις να βγει. Εάν συμβεί αυτό, πιέστε το κόσμημα να ξανά μπει, με καθαρό δάχτυλο. Να είστε προσεχτικοί όταν βγάζετε/βάζετε τα ρούχα σας πάνω απ’ το κεφάλι σας, όταν πλένετε και σκουπίζετε το πρόσωπό σας και όταν φυσάτε την μύτη σας. Όταν κοιμόσαστε, σας συνιστούμε να βάζετε ένα τσιρότο πάνω στο κόσμημα για προφύλαξη.

6. Επειδή έχετε ένα μυτερό καρφί μέσα στην μύτη σας να αποφεύγετε δραστηριότητες που μπορούν να βλάψουν τη μύτη σας.

7. Μπάνιο σε πισίνα, λίμνη ή θάλασσα: να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο μετά το τρύπημα και να αποφεύγετε να μένει το κεφάλι σας κάτω απτό νερό. Όταν βγείτε από το νερό: καθαρίστε, με υγρό σαπούνι ή με μαντηλάκια καθαρισμού Blomdahl Piercing Aftercare – βλ. 2 .

8. Μετά απο 4 βδομάδες μπορείτε να αλλάξετε το κόσμημα της μύτης. Πλύνετε καλά τα εξωτερική χέρια σας και την μεριά της μύτης. προσεχτικά αφαιρέστε το κόσμημα της μύτης και τοποθετήστε το καινούργιο, καθαρό κόσμημα μύτης.

9. Χρειάζεται πάνω από έναν χρόνο για να επουλώσει πλήρως η τρύπα. Ως εκ τούτου εξετάστε τα εξής:

  • Πάντα να φοράτε κόσμημα μύτης. Αν δεν φοράτε, η τρύπα μπορεί να στενέψει ή και να κλείσει εντελώς.
  • Επιπλέον προσοχή κατά την αλλαγή του κοσμήματος μύτης. Το δέρμα που δημιουργείται μέσα στην τρύπα είναι λεπτό και ευαίσθητο, οπότε μπορεί εύκολα να τραυματιστεί και να προκαλέσει μόλυνση. Για αυτό, θα πρέπει πάντα να πλένετε το κόσμημα και τα χέρια σας πρίν την αλλαγή του κοσμήματος, επίσης σιγουρευτείτε ότι η περιοχή γύρω απ’ την τρύπα είναι καθαρή, στεγνή και αερίζεται.
  • Ο κίνδυνος της αλλεργίας εξ επαφής είναι μεγαλύτερος κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους. Για αυτό είναι σημαντικό να φοράτε ασφαλή κοσμήματα αυτιού το πρώτο διάστημα. Σας προτείνουμε τα φιλικά προς το δέρμα κοσμήματα της Blomdahl- δείτε πίσω απ’ τις οδηγίες φροντίδας.
blomdahl_nassmycken_03
no-allergy-eng
blomdahl_nassmycken_05

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ερυθρότητα ή/και το πρήξιμο ή/και ο πόνος ή/και το εξάνθημα είναι ενδείξεις για πιθανή μόλυνση. Αφαιρέστε το κόσμημα, καθαρίστε/ απολυμάνετε και ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή.