Μια εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στην ιατρική πλευρά του τρυπήματος των αυτιών και της χρήσης σκουλαρικιών

History

Εταιρεία

Η εταιρεία Blomdahl Medical δίνει προτεραιότητα στο τρύπημα των αυτιών και την εφαρμογή σκουλαρικιών που γίνεται με ιατρική μέθοδο. Το τρύπημα των αυτιών είναι μια διαδικασία στην οποία υποβάλλεστε για να γίνετε πιο όμορφοι, αλλά ταυτόχρονα είναι και µια ιατρική επέμβαση.

Εμείς

Εμείς στη Blomdahl κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι η διαδικασία αυτή άνετη και ασφαλής για σας και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό που κάνει τη Blomdahl να ξεχωρίζει δεν είναι το ότι σας προσφέρουμε πολλά όμορφα σκουλαρίκια για να διαλέξετε, αλλά το ότι νοιαζόμαστε πάνω απ' όλα για την ιατρική πλευρά του θέματος.

Προσωπικό

Το προσωπικό είναι ειδικά εκπαιδευμένο να εργάζεται σε ένα τέτοιο απαιτητικό περιβάλλον και να τηρεί τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τον ποιοτικό έλεγχο ο οποίος διενεργείται σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα που εφαρμόζονται στην ιατρική.

 Δέσμευση της εταιρείας µας αντικατοπτρίζεται τόσο στα προϊόντα µας και στις πληροφορίες που δίνουμε στις ενότητες "Blomdahl Medical Ear Piercing" και "Blomdahl Caring Earrings" αυτής της τοποθεσίας Web όσο και στις µεθόδους παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου που εφαρμόζουµε. Η παραγωγή των αποστειρωμένων ειδών γίνεται σε ειδικούς καθαρούς χώρους οι οποίοι είναι ειδικά κατασκευασμένοι και στους οποίους υπάρχει θετική πίεση αέρα και κυκλοφορεί αέρας που καθαρίζεται από ειδικά μικροφίλτρα.