ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ

Τα σκουλαρίκια διάτρησης δεν είναι όπως τα συνηθισμένα σκουλαρίκια. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για την καλύτερη επούλωση και έτσι μπορείτε να τα αλλάξετε και να φορέσετε κανονικά σκουλαρίκια μετά την περίοδο επούλωσης .

 

Το πίσω σκουλαρίκι είναι το κλειδί για τη βέλτιστη επούλωση

 

Όταν ο αέρας μπορεί να κυκλοφορήσει γύρω από το σκουλαρίκι διάτρησης θα θεραπευτεί καλύτερα η πληγή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κούμπωμα του σκουλαρικιού της Blomdahl είναι σταθερό στην άκρη του καρφιού. Τα κουμπώματα δεν μπορούν να μετακινηθούν όπως σε κανονικά σκουλαρίκια. Με αυτόν τον τρόπο ο αέρας μπορεί πάντα να κυκλοφορεί γύρω από το κόσμημα διάτρησης.

 

Επούλωση με μακρύτερο καρφί

 
 

Προκειμένου το νέο σκουλαρίκι διάτρησης να αερίζεται περισσότερο ώστε να θεραπευτεί καλύτερα, είναι σημαντικό το σκουλαρίκι να έχει το σωστό μήκος. Φυσικά οι λοβοί διαφέρουν σε πάχος. Για τους ελαφρώς παχύτερους λοβούς, η Blomdahl έχει αναπτύξει σκουλαρίκια με μεγαλύτερο μήκος καρφιού.

 

Είναι ασφαλέστερο να αλλάζετε σκουλαρίκια

 

Μετά την περίοδο επούλωσης μπορείτε να αφαιρέσετε τα σκουλαρίκια διάτρησης και να φορέσετε  άλλα σκουλαρίκια. Ωστόσο, το δέρμα που έχει αναπτυχθεί μέσα στις οπές είναι ακόμα λεπτό και ευάλωτο  και μπορεί εύκολα να σχιστεί. Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα πριν οι τρύπες θεραπευτούν εντελώς. Οι οπές έχουν επίσης μια τάση να συρρικνώνονται. Τα σκουλαρίκια της Blomdahl έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε οι τρύπες να είναι ελαφρώς μεγαλύτερες στην αρχή και έτσι να μην τραυματίζεστε εύκολα όταν αλλάζετε τα σκουλαρίκια.