ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Τρύπημα μύτης

Η μοναδική ιατρική μέθοδος της Blomdahl το καθιστά απλό, γρήγορο και ασφαλές

Piercing, με τη μέγιστη φροντίδα για το δέρμα σας

Σκέφτεστε να τρυπήσετε τη μύτη σας; Η Blomdahl είναι η προφανής επιλογή. Έχουμε τεράστια εμπειρία όσον αφορά το piercing και έχουμε σκεφτεί όλα όσα περιλαμβάνει. Από την ίδια τη διαδικασία piercing, μέχρι τη μετέπειτα φροντίδα. Έχουμε επίσης σκεφτεί με ποια κοσμήματα είναι καλύτερο να ξεκινήσετε, σε τι μπορείτε να μεταβείτε αργότερα και όχι λιγότερο σημαντικό, πώς να βεβαιωθείτε ότι τα ίδια τα κοσμήματα μύτης είναι όσο το δυνατόν πιο απαλά και ευγενικά με το ευαίσθητο δέρμα.

Πώς γίνεται - οδηγός τρυπήματος

Αρχικά, το σημείο στο οποίο θέλετε να κάνετε το piercing επισημαίνεται με χειρουργικό στυλό σήμανσης.

Στη συνέχεια, το δέρμα καθαρίζεται επιμελώς χρησιμοποιώντας μπατονέτες με οινόπνευμα.

Το τρύπημα γίνεται με αποστειρωμένα κοσμήματα διάτρησης, τα οποία τοποθετούνται σε αποστειρωμένη θήκη μιας χρήσης.

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τρύπημα μύτης και τα μέρη με τα οποία έρθετε σε επαφή αφαιρούνται απευθείας από την αποστειρωμένη συσκευασία.

Κοσμήματα μύτης χωρίς νικέλιο, φιλικά προς το δέρμα ακόμα και για άτομα με αλλεργία

Τα σκουλαρίκια τρυπήματος κατασκευάζονται υπό την καθοδήγηση δερματολόγων και είναι κατάλληλα για όλους , ακόμα και αν κάποιος έχει αλλεργία .  το σκουλαρίκι διάτρησης που μπορείτε να επιλέξετε μπορεί να είναι είτε από medical plastic (χειρουργικό ράμμα) είτε από ιατρικό φυσικό τιτάνιο. Η επίστρωση εφαρμόζεται μόνο στα τμήματα του κοσμήματος που δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Σκουλαρίκι διάτρησης για την πλήρη επύλωση

Τα κοσμήματα που χρησιμοποιούμε για τρύπημα μύτης με Blomdahl δεν είναι συνηθισμένα κοσμήματα μύτης. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει την αρχική διαδικασία επούλωσης και να σας διευκολύνει να μεταβείτε σε συνηθισμένα κοσμήματα μύτης μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επούλωσης.

Κοσμήματα μύτης που διευκολύνουν την επούλωση

Τα διαπεραστικά κοσμήματά μας για τη μύτη είναι ελαφριά και άνετα. Για λόγους υγιεινής, δεν υπάρχει κούμπωμα στο εσωτερικό της μύτης. 

Μυτερή άκρη σε σχήμα ελιάς – πιο υγιεινό

Αντίθετα, τα κοσμήματα που τρυπούν έχουν μύτη σε σχήμα ελιάς που τα βοηθά να τα κρατάει στη θέση τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης. Με ένα νέο piercing, είναι σημαντικό να διατηρείται ευάερο για βέλτιστη επούλωση. Επειδή το πλάτος του ρουθούνιου και ο χώρος μέσα στη μύτη μπορεί να διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο, τα κοσμήματά μας για τρύπημα μύτης διατίθενται σε δύο διαφορετικά μήκη.
Επειδή η τρύπα ενός νέου τρυπήματος τείνει να συρρικνώνεται, κάναμε και τον στύλο λίγο πιο χοντρό, γι’ αυτό και η τρύπα θα είναι λίγο μεγαλύτερη, αρχικά. Βοηθά να διασφαλιστεί ότι το νέο, ευαίσθητο δέρμα θα καταστραφεί λιγότερο εύκολα όταν αλλάζετε ένα διαφορετικό κόσμημα για τη μύτη.

Πριν κάνετε τρύπημα στη μύτη

Πριν τρυπήσετε τη μύτη σας, θα σας ζητηθεί να βεβαιώσετε ότι σας έχουν δοθεί γραπτές οδηγίες μετέπειτα φροντίδας και ότι συμφωνείτε με τους όρους που αναφέρονται εκεί.

Οι όροι είναι:

• Είμαι ενήλικας. Απαιτείται η συγκατάθεση Γόνεα/Κηδεμόνα εάν είναι ανήλικος ο πελάτης.

• Είμαι/ο ανήλικας είναι καλά στην υγεία του και δεν πάσχει απο οποιαδήποτε ασθένεια που να του συνιστά να απέχει απ’ το τρύπημα της μύτης.

• Αφού τρυπηθεί η μύτη μου, το τρύπημα είναι δική μου/του κηδεμόνα μου. Ένα νέο τρύπημα στη μύτη είναι επίσης μια μικρή πληγή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να φροντίζεται σωστά κατά τη διαδικασία της επούλωσης, ώστε να μην μολυνθεί. Εάν ακολουθήσω τις οδηγίες μετέπειτα φροντίδας, θα ελαχιστοποιήσω τον κίνδυνο μόλυνσης.

Σκουλαρίκια μύτης

Αν είστε ήδη πελάτης χονδρικής, κάνετε login με τους κωδικούς χονδρικής. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μας.