ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Τρύπημα Αυτιού

Η μοναδική ιατρική μέθοδος της Blomdahl το καθιστά απλό, γρήγορο και ασφαλές

Πως επιτυγχάνεται αυτό;

με 4 απλά βήματα

1. Σημαδεύουμε
Σημαδεύουμε το επιθυμητό σημείο χρησιμοποιώντας χειρουργικό μαρκαδόρο (μη τοξικό)
2. Αποστείρωση
Το δέρμα καθαρίζεται με αλκοολούχο μαντηλάκι
3. Αποστειρωμένο τρύπημα​
Για το τρύπημα του αυτιού χρησιμοποιούνται σκουλαρίκια διάτρησης σε πλήρη αποστείρωση σε σφραγισμένη κασέτα μιας χρήσης. Τα μέρη με τα οποία έρχεστε σε επαφή αφαιρούνται απευθείας από την αποστειρωμένη συσκευασία.
4. Ταυτόχρονα και τα δύο αυτιά
Όχι άλλες αμφιβολίες ή φόβο πριν τρυπήσετε το άλλο αυτί. Με αυτή τη μέθοδο γίνεται πιο γρήγορα η διάτρηση και αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το παιδί.
Previous slide
Next slide

Τρύπημα αυτιού με τη μέγιστη φροντίδα για το δέρμα σας

Είναι η πρώτη φορά που το παιδί σας θα τρυπήσει τα αυτιά του;

Τότε η Blomdahl είναι η προφανής επιλογή. Έχουμε τεράστια εμπειρία όσον αφορά το piercing και έχουμε σκεφτεί όλα όσα περιλαμβάνει. Από τη νευρικότητα πριν το κάνετε, μέχρι το πώς να φροντίσετε το piercing μετά. Σκεφτήκαμε επίσης με ποια κοσμήματα είναι καλύτερο να ξεκινήσετε, σε τι μπορείτε να μεταβείτε αργότερα, πώς να βεβαιωθείτε ότι τα σκουλαρίκια είναι όσο το δυνατόν πιο απαλά και ευγενικά με το ευαίσθητο δέρμα σας.

Το ταξίδι του κοσμήματος ξεκινάει εδώ

Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στο να τρυπάτε τα αυτιά σας για πρώτη φορά. Είναι ένα τεράστιο, σημαντικό βήμα για το παιδί σας. Κάνει το παιδί σας να νιώθει γενναίο και σημαντικό. Ως γονέας, θέλετε αναμφίβολα η εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο θετική, χωρίς καμία απολύτως ερώτηση σχετικά με την ασφάλεια όλων.

Η μοναδική μέθοδος της Blomdahl καθιστά δυνατή τη διάτρηση και των δύο αυτιών ταυτόχρονα. Ολοκληρώθηκε! Τα κοσμήματα που χρησιμοποιούνται για το piercing έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνουν τη διαδικασία επούλωσης και να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο επιπλοκών. Το τρύπημα αυτιού είναι συχνά η αρχή ενός ταξιδιού κοσμήματος που διαρκεί σε όλη τη ζωή ενός ατόμου.

Θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο διασκεδαστικό και άνετο γίνεται, με  κοσμήματα που είναι ταυτόχρονα υπέροχα και φιλικά με το δέρμα σας.

Οδηγός φροντίδας αφού τρυπήσετε τα αυτιά σας

Αμέσως μετά το τρύπημα του αυτιού σας, το αυτί μπορεί να ζεσταθεί και να πάλλεται. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και θα ηρεμήσει μετά από μια ή δύο μέρες. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε σωστά το νέο piercing για να μην μολυνθεί.

Χρειάζονται τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να επουλωθεί η τρύπα αρκετά ώστε να μπορείτε να μεταβείτε σε άλλα σκουλαρίκια.

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς να φροντίζετε το νέο σας piercing.

Σκουλαρίκια χωρίς νικέλιο

Θέλουμε να προσφέρουμε σκουλαρίκια χωρίς νικέλιο σε όλους όσους τρυπούν τα αυτιά τους. Γι’ αυτό επιλέξαμε να συνεργαζόμαστε με ειδικά επιλεγμένο, καθαρό ιατρικό τιτάνιο και πλαστικό.

Τα κοσμήματά μας για τρύπημα αυτιών έχουν αναπτυχθεί σε συνεννόηση με ειδικούς δερματολόγους, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για όλους.

Σχεδιασμένα, ειδικά για εσάς

Τα κοσμήματα που χρησιμοποιούμε για τρύπημα αυτιών με Blomdahl δεν είναι συνηθισμένα σκουλαρίκια. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνουν τη διαδικασία επούλωσης και να σας διευκολύνουν να μεταβείτε σε συνηθισμένα σκουλαρίκια μόλις ολοκληρωθεί η αρχική διαδικασία επούλωσης.

Σκουλαρίκια που διευκολύνουν την επούλωση

Τα σκουλαρίκια διάτρησης δεν είναι όπως τα συνηθισμένα σκουλαρίκια. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για την καλύτερη επούλωση και έτσι μπορείτε να τα αλλάξετε και να φορέσετε κανονικά σκουλαρίκια μετά την περίοδο επούλωσης . Η βέλτιστη επούλωση επιτυγχάνεται αν μέσα από το σκουλαρίκι περνάει αέρας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σκουλαρίκια διάτρησης της Blomdahl έχουν δύο διαφορετικά μήκη στο στύλο, μαζί με ένα πίσω σκουλαρίκι που είναι στερεωμένο στο άκρο της άκρης. 

Τα πρώτα σου σκουλαρίκια

Αν είστε ήδη πελάτης χονδρικής, κάνετε login με τους κωδικούς χονδρικής. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μας.